Nyyssösten sukuseuran historiikki on kolmas teos julkaisusarjastamme. Sukuseuran 20-vuotishistoriikki oli alunperin tarkoitus julkistaa kesällä 2020 Jäppilässä, mutta koronapandemian vuoksi kesän juhla peruttiin. Sukuseuran hallitus kuitenkin päätti, että historiikki tehdään suunnitelman mukaan juhlavuonna, mutta julkaisuaikataulu siirrettiin kesästä joulukuulle.
Historiikin tekstit on pääasiassa koottu seuran julkaisemista tiedotteista edeten vuosi kerrallaan. Tiedotteissa olleet puheenjohtajien palstat ovat kaikki mukana. Myös Sukuviesti-lehden Nyyssösiin liittyviä artikkeleita on otettu mukaan. Kirjan lopussa on muutaman jäsenen tarina, miten sukututkimus ja/tai seuratoiminta vei mukanaan. Löytyy myös mielenkiintoista tilastotietoa ja valokuvia.
Kirja on pehmeäkantinen A4-kokoinen ja siinä on 180 sivua. Valokuvat on pääasiassa värillisiä. Kirjoja on painatettu 50 kappaletta.

Tilaa tällä LOMAKKEELLA

Sukuseuran 20v-historiikki on valmistunut